Splošni kontakt

Pišite nam


     Domov       O podjetju      Zaposlitev      Kontakt
         Uprava in logistika

Razgradnja vozil in nadomestni deli

Pišite nam

O podjetju AvtoTransporti Kastelec


LOGISTIKA


"Korenine podjetja AvtoTransporti Kastelec segajo v leto 1979, ko sem kot samostojni podjetnik k hiši pripeljal prvi kamion, od mene starejši pet let", se spominja lastnik podjetja Lado Kastelec. "Ukvarjal sem se predvsem s prevozi razsutega tovora, žitaric in cementa. Leta 1988 sem zaposlil prvega voznika. Dve leti pozneje se je ponudila odlična priložnost za prevoz avtomobilov. Bil sem med prvimi. Stranke so mi zaupale, pri delu sem spoštoval načelo strokovnosti in kakovosti."

 

S trudom in trdim delom so prvemu tovornjaku kmalu sledili novi, odpirala so se nova delovna mesta, zdaj nas je več kot dvesto.

 

Glavna dejavnost podjetja so prevozi avtomobilov, zato je leta 1994 dobilo naziv AvtoTransporti Kastelec, Kastelec Lado s.p.. Sedež podjetja je v Grosupljem na Adamičevi cesti 57.


Več informacij


 

PARKIRNO SERVISNI CENTER IN CARINSKO SKLADIŠČE

 

Zaradi vse večjih potreb po dobri organizaciji in vse bolj raznolikih želja naših strank, se je dejavnost podjetja v letih razširila na različna področja; carinsko skladišče, parkirno servisni center za pripravo novih vozil pred prodajo, parkirišča za javno uporabo, avtopralnica in razgradnja izrabljenih motornih vozil. Pred kratkim smo dejavnost razširili z izgradnjo gospodarske cone v Novem mestu in sicer v prvi fazi z javnim parkirnim prostorom za tovorna vozila.

 

"Pot do danes ni bila lahka, na njej je bilo veliko ovir, toda želja po uspehu in boljšem življenju je bila močnejša; kot nevidna vez me je potegnila za sabo", pravi Lado Kastelec.


Da so tovorna vozila na poti urejena in brezhibna poskrbi lastna mehanična, kleparska in ličarska delavnica. Da so vozniki in osebje primerno usposobljeni pa nenehno vlaganje v znanje in izobraževanje.

 

Podjetje razpolaga z več kot 120 specialno opremljenimi tovornimi vozili, namenjenimi prevozu vozil, dostavnikov in lažjih tovornih vozil.

 

Na leto prepeljemo okoli 150.000 osebnih in dostavnih vozil, tovorna vozila pa skupaj prevozijo razdaljo  16 milijonov kilometrov letno.

 

Podjetje opravlja prevoze vozil po vsej Evropi ter državah Balkana. Opravljamo tudi distribucijo vozil različnih znamk po Sloveniji.
PARKIRIŠČE ZA TOVORNA VOZILA


Nudimo možnost najema parkirišča za vse vrste gospodarskih vozil. Zagotovljeno tehnično varovanje z video - nadzornimi kamerami. Poleg obstoječega parkirišča za tovorna vozila v Grosupljem, smo v začetku leta 2016 odprli novo avtomatizirano parkirišče za tovorna vozila v Novem mestu.


Več o parkiriščih za tovorna vozila

HRVAŠKA IN SRBIJA

 

Imamo hčerinsko podjetje AT Kastelec v Beogradu v Srbiji ter AutoTransporti Kastelec v Sveti Nedelji na Hrvaškem. V omenjenih podjetjih razpolagamo s carinskim skladiščem, parkirno servisnim centrom in manjšo floto tovornih vozil.


AT Kastelec Hrvaška  AT Kastelec Srbija
RAZGRADNJA VOZIL

 

Podjetje se poleg transporta ukvarja tudi z ekološko dejavnostjo in sicer z razgradnjo izrabljenih motornih vozil - IMV, za kar ima tudi pridobljeno koncesijo s strani Republike Slovenije. Na leto v za to opremljeni infrastrukturi ekološko razgradimo okoli 1500 osebnih vozil. V sklopu razgradnje poteka tudi dejavnost prodaje rabljenih nadomestnih delov za vozila, avto vleka, tehtanje vozil ter prodaja tovornih in osebnih vozil.


Več informacij 

KAKOVOST ISO

 

Podjetje ima tudi certifikat kakovosti za sistem vodenja, ki izpolnjuje zahteve standarda ISO 9001:2008.